Markise.png

Med +pluskonto til dine indkøb og flere andele har vi en god økonomi i vores butik

Nu har vi fået åbnet vores butik, og vist hinanden at vi kunne – takket være en enorm opbakning fra vores frivillige og virksomhederne her.

Andele i Nordfalster Lokalmarked

Når du tegner andel(e) i Nordfalster Lokalmarked, får vi penge ind, der kan bruges langsigtet i butikken. Derfor er det til stadighed en god ide at tegne andele. Når du tegner andele er du medlem af foreningen bag butikken og du får stemmeret til foreningens generalforsamlinger.

Hvis du ikke har tegnet helt så mange andele, som du egentlig gerne ville, fordi du gerne ville se butikken åbne først, så vil det hjælpe os meget, hvis du nu vælger at tegne flere andele, og derved er med til at sikre driften og fremtiden.

Penge til andele á 500 kr/stk indsættes på:

Reg nr. 6220 Konto 6169153 Lollands Bank (denne konto er kun til tegning af andele)

OBS! - Husk at sørge for at navn og adresse kommer med ved indbetaling/overførsel via din bank. Hvis du også skriver din mail adresse i besked feltet, så sender vi en kvittering per mail, når vi har modtaget indbetalingen.

Du kan også tegne andele i butikken. Snak med os ved kassen, så klarer vi det.

Læs om Oprettelse af +pluskonto

Foreningens vedtægter