Markise.png

Nyhedsjulebrev december 2017

Tak for 2017 – Rigtig god jul til alle og et fantastisk fremragende nytår til hele vores område.

Julen er kommet til Orehoved. Den 1. december samledes store og små til Beboerforeningens juletræstænding i butikken, der var liv og glade julegæster gløgg , risalamande og godteposer ja - og julemanden var her igen i år. Traditionerne lever også i Orehoved

Butikken er i år langt bedre rustet til julehandlen, og vi ser flere kunder i butikken. Selv om det er fristende at køre ud til de store indkøbssteder, kan det måske i virkeligheden være bedre at handle lokalt, Vi har nemlig nu mere erfaring i, hvad der er godt at have på hylderne og lytter gerne til kundeønsker, så du kan finde de fleste julevarer i butikken. Vi har julekurve og gaveæsker både med Storstrømsvin og Krenkerup øl. Pakker også gavekurve efter dit ønske. Derudover har vi et samarbejde med Spice Surprice så se gavepakkerne i butikken her.

Vi bringer varer ud. For en tyver kommer vi ud til dig med dine varer. Tyveren er til chaufføren til benzin.

Alt for kunderne … i sne og slud skal varerne ud. Den klarer vi nemt og enkelt…..

+ Pluskonto flere kunder mindre kassekredit

Har du en +pluskonto ellers skynd dig at få en konto, du indbetaler det beløb, du ønsker på dit kort, så har butikken flere penge at købe ind for uden at trække på kassekreditten og du har sikret dit indkøbsbudget på forhånd . Vores pluskontokunder er glade for den ordning. Vi arbejder på en model som kan give pluskort kunder en lille bonus fordel. Det helt enkelt hjælp til selvhjælp, nemlig en god økonomi i din butik .

Den 1. december havde vi desuden seks ”pop up shops” på besøg, så der var lige fra julepynt fra Bali til fine håndarbejder og andre julegaveideer. Pop Up gæsteshops vil være en del af vores arrangementer også fremover, det giver en særlig stemning.

Fyrværkeri køb det her

I mellem jul og nytår vil vi som noget nyt sælge fyrværkeri fra Krudtkongen til vores kunder. Det bliver sikkert til brag af en succes – håber vi. I skrivende stund er der mere information på vej om det. Der vil bliver omdelt en folder med det udvalg der tilbydes.

Vores store gruppe frivillige og to fleksjobber lykkes måned efter måned at sætte vagtplaner, så butikken kører sikkert og god, det er vi ret stolte af. I julen og nytåret har vi åbent alle dage ( 9-15 på helligdagene - hverdage 9 til 18 som sædvanligt), man kan se tiderne på hjemmesiden eller i butikken. Vi begynder dog det nye år med en fridag for alle den 1. januar

Samarbejde med Beboerforeningen

Vi har skabt et godt samarbejde mellem Beboerforeningen og butikken. Vores allesammens (takket være Beboerforeningen) samlingssted inde i butikken et hyggeligt cafeområde, det benyttes både i dagligdagen og ved vores fælles aktiviteter. Næste fælles arrangement vil være fastelavn i februar.

Vi vil minde om at samlingsstedet cafeen kan lånes af grupper som vi mødes.

Ved at samarbejde på kryds og tværs sikrer vi liv, fælles oplevelser og udvikling i Orehoved og Omegn. Et lille hjertesuk: Det ser ud til at flere husstande ikke er opmærksomme på, at det er en rigtig god ide være medlem af Beboerforeningen da medlemstallet er dalende - og det er jo ikke så godt.

Nordfalster Lokalmarked ser frem til det store byggeri af Storstrømsbroen, så 2018 vil for alvor give vores området et rigtig GODT nytår med en udvikling uden lige.

Vi ses i Butikken til en god julehandel

Husk der er gratis kaffe i cafeen hver onsdag kl 13 til 15