Markise.png

Med +pluskonto til dine indkøb og flere andele har vi en god økonomi i vores butik

Nu har vi fået åbnet vores butik, og vist hinanden at vi kunne – takket være en enorm opbakning fra vores frivillige og virksomhederne her.

Hvis du ikke har fået en +pluskonto, fordi du lige skulle se, om vi faktisk ville åbne, så er det nu du kan oprette din +pluskonto. Når du bruger din +pluskonto, vil det hjælpe godt til, at du løbende sørger for at ”fylde den op”.

Ja tak til min egen +pluskonto i Nordfalster Lokalmarked.

Vi har vores egen butik nu, og vi vil sikre en sund og levedygtig butik.

Varelager – og en masse andre investeringer, trækker stærkt på likviditeten, så derfor er det vigtigt at så mange som muligt opretter +pluskonto.

Penge indsættes på: Reg nr. 6220 Konto 6169328 Lollands Bank (denne konto er kun til indbetaling på +pluskonto)

Du kan også indbetale kontant ved kassen i butikken, hvor vi gerne opretter din konto for dig.

OBS! - Husk at skrive +pluskonto i besked feltet samt sørge for at navn og adresse kommer med ved indbetaling/overførsel via din bank.

Hvis du også skriver din mail adresse i besked feltet, så sender vi en kvittering per mail, når vi har modtaget indbetalingen.

Vi indsætter også gerne penge ind på din egen +pluskonto kort i butikken. Snak med os ved kassen, så klarer vi det.

Du får en konto og et ”købekort” i Nordfalster Lokalmarked til dine indkøb (og til butikkens indkøb af varer). Det er rigtig godt, hvis du fast sætter et beløb ind om ugen eller om måneden. Du indbetaler forud på din konto, og er med til at sikre vores fælles butik en god økonomi.


Læs om tegning af andele